Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tusenbröder: Återkomsten

Tusenbröder: Återkomsten

15/11/2020 | Flixfilm

Tusenbröder: Återkomsten på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Straffefangen Hoffa er på flugt fra politiet og ender i Estland, men har planer om at vende tilbage til Sverige, hvor hans familie venter på ham.

Tusenbröder: Återkomsten havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tusenbröder: Återkomsten på YouTube.Se Tusenbröder: Återkomsten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tusenbröder: Återkomsten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tusenbröder: Återkomsten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tusenbröder: Återkomsten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tusenbröder: Återkomsten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar