Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tusenbröder: Återkomsten

Tusenbröder: Återkomsten

15/11/2020 | Flixfilm

Se Tusenbröder: Återkomsten på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Straffefangen Hoffa er på flugt fra politiet og ender i Estland, men har planer om at vende tilbage til Sverige, hvor hans familie venter på ham.Se Tusenbröder: Återkomsten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tusenbröder: Återkomsten havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tusenbröder: Återkomsten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tusenbröder: Återkomsten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tusenbröder: Återkomsten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar