Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tusindvis af flere serier og film: Sådan får du amerikansk Netflix

Tusindvis af flere serier og film: Sådan får du amerikansk Netflix

12/11/2019 | Flixfilm

netflix logoAmerikanerne har meget mere indhold på Netflix, end nogen andre i verden. Vi viser dig, hvordan du får adgang til det.

Netflix startede som en videoudlejningstjeneste i USA, og derfor er det ikke så underligt, at verdens største streamingtjeneste har mest indhold til amerikanerne. En opgørelse fra Finder.com viser, at der på amerikansk Netflix er over 1.300 serier og flere end 4.300 film. I Skandinavien må vi nøjes med omkring 340 serier og lidt over 1.700 film.

Normalt er det kun folk i USA, der kan bruge amerikansk Netflix, men heldigvis behøver du ikke købe en flybillet for at kunne streame de serier og film, du normalt ikke kan se – underteksterne er også på Løsningen er en VPN, der midlertidigt får det til at se ud som om, du sidder i USA – og det er selvfølgelig helt lovligt.

Husk, at lyd og undertekster også er de samme, som amerikanerne har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan gør du:

1. Gå til PureVPN og køb et abonnement.

Det bliver billigere, jo længere abonnement, du køber. Og du skal bruge den, hver gang du vil se amerikansk Netflix. Prisen går helt ned til omkring 20 kroner om måneden.

2. Download og installer PureVPN på din enhed.

3. Log på med de informationer, du har fået tilsendt på mail.

4. I programmet/app’en vælger du “Stream” under “Mode”.

Flixfilm pure1

5. Under “Popular Websites” vælger du “Netflix US” .

Flixfilm pure2

6. Vent et øjeblik, mens du bliver forbundet til PureVPN’s amerikanske Netflix-server.

Flixfilm pure3

7. Du kan du se, at du er forbundet til serveren.

Flixfilm pure4

8. Log på Netflix som du plejer, og du kan nu streame flere end 1.300 serier og 4.300 film. Når du vil have din lokale Netflix tilbage, trykker du bare “Disconnect” i PureVPN.

Hvis du får en fejlmeddelelse
Hvis du, mod forventning, får en fejlmeddelelse om VPN eller proxy, når du forsøger at afspille noget på Netflix, skal du bare kontakte PureVPN’s døgnåbne kundeservice via chatten på PureVPN.com. Så vil du i løbet af få minutter hvilken server du kan forbinde til for at slippe af med fejlmeddelelsen.

Note: Flixfilm er affiliate partner med nævnte udbydere. Flixfilm kan tjene provision for produkter, der er købt via tilknyttede links.
Skriv kommentar