Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tutto il giorno davanti

Tutto il giorno davanti

21/04/2021 | Flixfilm

Se Tutto il giorno davanti på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Biography
Instruktør: Luciano Manuzzi
Skuespillere: Isabella Ragonese, Sara D'Amario, Paolo Briguglia, Selene Caramazza
Spilletid: 120 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da et stort antal immigranter ankommer i Palermo, foreslår et byrådsmedlem, at hun bliver værge for flere hundrede børn. Inspireret af en sand historie.

Tutto il giorno davanti havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tutto il giorno davanti på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tutto il giorno davanti ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tutto il giorno davanti stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tutto il giorno davanti, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tutto il giorno davanti er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar