Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » TV-producenter laver Netflix-knap på fjernbetjening

TV-producenter laver Netflix-knap på fjernbetjening

01/04/2015 | Flixfilm

netflix fjernbetjening danmarkNu bliver det lige så let at starte Netflix som at trykke på en knap! Flere store elektronikproducenter indbygger nemlig en separat Netflix-knap på deres fjernbetjeninger.

Fra og med denne måned vil Smart TV, Blu-ray-afspillere og andre elektroniske enheder fra flere førende mærker, der sælges i Europa, komme med en fjernbetjening, der har en separat knap, der giver direkte adgang til Netflix. Det er første gang producenter udsender en sådanne fjernbetjening i Europa, mens de har gjort det i årevis i USA.

Producenterne som starter med at sende den nye fjernbetjening på gaden og inkludere den i deres produkter er Panasonic, Philips, Sony, Toshiba og Vestel. Fjernbetjeningerne inkluderes i produktmodeller fra 2015 samt enkelte fra 2014.

“Den nye Netflix-knap på fjernbetjeningen gør det at skift over til Netflix så let som at skifte en kanal på ettraditionelt tv,” siger Bill Holmes, Global Head of Business Development, Netflix.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Goyo'

I de sidste syv år har ingeniørerne hos Netflix arbejdet med producenter af internet-tv’er, spilkonsoller, set-top-bokse og mobile enheder og testet deres produkter for at sikre, at forbrugerne får den bedste Netflix-oplevelse fra første klik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dedikerede Netflix-knap på fjernbetjeningerne er et led i et større projekt, hvor Netflix arbejder med forbrugerelektronikproducenter for at udvikle fjernsyn og andre enheder, som giver en overlegen internet-tv-oplevelse. Andre aspekter af projektet omfatter forbedring af smart-tv-ydelsen, lettere navigering i menuer og nye funktioner, bl.a. hurtigere start og genoptagelse af afspilningen.
Skriv kommentar