Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » TV-producenter laver Netflix-knap på fjernbetjening

TV-producenter laver Netflix-knap på fjernbetjening

01/04/2015 | Ingen kommentarer

netflix fjernbetjening danmarkNu bliver det lige så let at starte Netflix som at trykke på en knap! Flere store elektronikproducenter indbygger nemlig en separat Netflix-knap på deres fjernbetjeninger.

Fra og med denne måned vil Smart TV, Blu-ray-afspillere og andre elektroniske enheder fra flere førende mærker, der sælges i Europa, komme med en fjernbetjening, der har en separat knap, der giver direkte adgang til Netflix. Det er første gang producenter udsender en sådanne fjernbetjening i Europa, mens de har gjort det i årevis i USA.

Producenterne som starter med at sende den nye fjernbetjening på gaden og inkludere den i deres produkter er Panasonic, Philips, Sony, Toshiba og Vestel. Fjernbetjeningerne inkluderes i produktmodeller fra 2015 samt enkelte fra 2014.

“Den nye Netflix-knap på fjernbetjeningen gør det at skift over til Netflix så let som at skifte en kanal på ettraditionelt tv,” siger Bill Holmes, Global Head of Business Development, Netflix.

I de sidste syv år har ingeniørerne hos Netflix arbejdet med producenter af internet-tv’er, spilkonsoller, set-top-bokse og mobile enheder og testet deres produkter for at sikre, at forbrugerne får den bedste Netflix-oplevelse fra første klik.

Den dedikerede Netflix-knap på fjernbetjeningerne er et led i et større projekt, hvor Netflix arbejder med forbrugerelektronikproducenter for at udvikle fjernsyn og andre enheder, som giver en overlegen internet-tv-oplevelse. Andre aspekter af projektet omfatter forbedring af smart-tv-ydelsen, lettere navigering i menuer og nye funktioner, bl.a. hurtigere start og genoptagelse af afspilningen.    Skriv kommentar


Telmore