Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twelve Forever

Twelve Forever

29/07/2019 | Flixfilm

Se Twelve Forever på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kelsy Abbott, Jaylen Barron, Antony Del Rio, Spencer Rothbell
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Reggies vilde fantasi åbner for en mærkelig og fantastisk verden, hvor hun kan være sig selv – og flygte fra det pres, det er at blive voksen.


Se Twelve Forever på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Twelve Forever (Tolv for evigt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twelve Forever (Tolv for evigt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Twelve Forever:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twelve Forever (Tolv for evigt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twelve Forever (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar