Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twelve Forever

Twelve Forever

29/07/2019 | Flixfilm

Twelve Forever på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jaylen Barron, Antony Del Rio, Kelsy Abbott
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Reggies vilde fantasi åbner for en mærkelig og fantastisk verden, hvor hun kan være sig selv – og flygte fra det pres, det er at blive voksen.

Twelve Forever (Tolv for evigt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twelve Forever på YouTube.Se Twelve Forever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twelve Forever (Tolv for evigt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twelve Forever (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twelve Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twelve Forever (Tolv for evigt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar