Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twenty Five Twenty One

Twenty Five Twenty One

19/03/2022 | Flixfilm

Twenty Five Twenty One på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nam Joo-hyuk, Kim Ji Yeon, Choi Hyun-Wook
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.9

Handling: I en tid, hvor drømme synes uden for rækkevidde, forfølger en ung fægter sine store ambitioner og møder en hårdtarbejdende ung mand, som forsøger at genopbygge sit liv.

Twenty Five Twenty One (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twenty Five Twenty One på YouTube.Se Twenty Five Twenty One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twenty Five Twenty One (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twenty Five Twenty One (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twenty Five Twenty One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twenty Five Twenty One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar