Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twentysomethings: Austin

Twentysomethings: Austin

10/12/2021 | Flixfilm

Twentysomethings: Austin på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bruce Stephenson, Isha Punja, Abbey Humphreys
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Denne realityserie om overgangen fra ung til voksen udspiller sig i Austin, Texas, hvor unge i 20'erne håndterer kærlighed og venskab og starter på et nyt eventyr: livet.

Twentysomethings: Austin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twentysomethings: Austin på YouTube.Se Twentysomethings: Austin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twentysomethings: Austin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twentysomethings: Austin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twentysomethings: Austin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twentysomethings: Austin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar