Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twice Round the Daffodils

Twice Round the Daffodils

06/02/2022 | Flixfilm

Twice Round the Daffodils på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Comedy
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Juliet Mills, Donald Sinden, Donald Houston
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne komedie fra 1962 checker en gruppe mænd ind på et turberkulosesanatorium, og sød musik opstår mellem dem og sygeplejerskerne på stedet.

Twice Round the Daffodils havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twice Round the Daffodils på YouTube.Se Twice Round the Daffodils på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twice Round the Daffodils ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twice Round the Daffodils stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twice Round the Daffodils, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twice Round the Daffodils er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar