Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twice Upon a Time

Twice Upon a Time

19/12/2019 | Flixfilm

Se Twice Upon a Time på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gaspard Ulliel, Freya Mavor, Patrick d'Assumçao, Richard Dillane
Spilletid: 192 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Nogle måneder efter et sønderknusende brud modtager en fyr en mystisk pakke med en portal til fortiden, hvilket giver ham en chance for at få sin ekskæreste tilbage.

Twice Upon a Time (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Twice Upon a Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twice Upon a Time (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twice Upon a Time (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twice Upon a Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twice Upon a Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar