Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twilight of the Yakuza

Twilight of the Yakuza

04/06/2022 | Flixfilm

Twilight of the Yakuza på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Sebastian Stein
Skuespillere: Daikaku Chôdôin, Shorai Horitoku, Jaime Morris
Spilletid: 52 min
Land: Japan, Germany
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Få et indblik i den moderne yakuza-organisation, som kæmper for at overleve myndighedernes forsøg på at udslette dem en gang for alle.

Twilight of the Yakuza havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twilight of the Yakuza på YouTube.Se Twilight of the Yakuza på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twilight of the Yakuza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twilight of the Yakuza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twilight of the Yakuza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twilight of the Yakuza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar