Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twilight Zone: The Movie

Twilight Zone: The Movie

27/07/2016 | Flixfilm

Se Twilight Zone: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: Joe Dante, John Landis, George Miller, Steven Spielberg
Skuespillere: Dan Aykroyd, Albert Brooks, Vic Morrow, Doug McGrath
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I denne antologi hjælper en person mennesker med at genvinde deres ungdom, og en flypassager ser noget frygteligt på flyvemaskines vinge – og meget mere.


Se Twilight Zone: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwilight Zone: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twilight Zone: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Twilight Zone: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twilight Zone: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twilight Zone: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar