Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Twilight

15/12/2018 | Flixfilm

Twilight på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: Catherine Hardwicke
Skuespillere: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da Bella Swan flytter ind hos sin far, starter hun i skole og møder Edward, en mystisk klassekammerat, der viser sig at være en 108-årig vampyr.

Twilight havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twilight på YouTube.Se Twilight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twilight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twilight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twilight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twilight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar