Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Twilight

15/12/2018 | Flixfilm

Se Twilight på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Catherine Hardwicke
Skuespillere: Kristen Stewart, Sarah Clarke, Matt Bushell, Billy Burke
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Da Bella Swan flytter ind hos sin far, starter hun i skole og møder Edward, en mystisk klassekammerat, der viser sig at være en 108-årig vampyr.


Se Twilight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Twilight havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twilight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Twilight:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twilight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twilight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar