Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twin Peaks: Fire Walk with Me

Twin Peaks: Fire Walk with Me

01/05/2018 | Flixfilm

Se Twin Peaks: Fire Walk with Me på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: David Lynch
Skuespillere: Sheryl Lee, Ray Wise, Mädchen Amick, Dana Ashbrook
Spilletid: 134 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I dagene op til den smukke Laura Palmers mystiske død bliver hun fanget i en spiral af narkomisbrug og farlig sex.

Twin Peaks: Fire Walk with Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Twin Peaks: Fire Walk with Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twin Peaks: Fire Walk with Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twin Peaks: Fire Walk with Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twin Peaks: Fire Walk with Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twin Peaks: Fire Walk with Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar