Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twins Mission

Twins Mission

27/09/2019 | Flixfilm

Se Twins Mission på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: To-Hoi Kong
Skuespillere: Sammo Kam-Bo Hung, Gillian Chung, Charlene Choi, Jing Wu
Spilletid: 99 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Cantonese, English, Filipino, Afrikaans
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Et par kævlende tvillingesøstre kæmper mod en hel bande andre tvillinger for at skaffe en helbredende perle tilbage, efter den er blevet stjålet fra beskyttende munke.

Twins Mission havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Twins Mission på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twins Mission ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twins Mission stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twins Mission, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twins Mission er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Twins Mission

  1. michael bo - kl. 22:09, 21-10-2019:

    Twins Mission det kan ikke se film sød lave find det

    Skriv kommentar