Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Twins

01/04/2018 | Flixfilm

Twins på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Ivan Reitman
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Kelly Preston
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da han opdager, at han har en tvilling, sætter Julius sig for at finde sin forsvundne bror og bliver chokeret over at opdage, at hans bror er en småforbryder.

Twins (Tvillinger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twins på YouTube.Se Twins på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Twins (Tvillinger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twins (Tvillinger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar