Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Twins

01/04/2018 | Flixfilm

Se Twins på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Kelly Preston, Chloe Webb
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da han opdager, at han har en tvilling, sætter Julius sig for at finde sin forsvundne bror og bliver chokeret over at opdage, at hans bror er en småforbryder.


Se Twins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Twins (Tvillinger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twins (Tvillinger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Twins:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twins (Tvillinger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar