Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twist of Fate

Twist of Fate

30/08/2014 | Flixfilm

Se Twist of Fate på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Thriller
Instruktør: Max Fischer
Skuespillere: Mädchen Amick, Don Jordan, Chris Mulkey, Bruce Dinsmore
Spilletid: 95 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Efter en tragedie vandrer en ortodoks jødisk far til en lille by i Alabama, hvor han finder styrke i andres tro, selvom den er anderledes end hans egen.


Se Twist of Fate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Twist of Fate havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twist of Fate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Twist of Fate:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twist of Fate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twist of Fate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar