Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twist of Fate

Twist of Fate

30/08/2014 | Flixfilm

Se Twist of Fate på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Romance
Instruktion: Farhad Mann
Skuespillere: Cassie Steele, Ryan Kennedy, Karissa Tynes, Andrew Francis
Spilletid: 86 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter en tragedie vandrer en ortodoks jødisk far til en lille by i Alabama, hvor han finder styrke i andres tro, selvom den er anderledes end hans egen.

Twist of Fate havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Twist of Fate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twist of Fate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twist of Fate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twist of Fate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twist of Fate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar