Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twisted Trunk, Big Fat Body

Twisted Trunk, Big Fat Body

15/01/2017 | Flixfilm

Se Twisted Trunk, Big Fat Body på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Terrorister har anbragt en bombe i en legetøjsudgave af den indiske gud Ganesha, som et barn får fat i. Legetøjet ender med at komme rundt i hele Mumbai.


Se Twisted Trunk, Big Fat Body på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwisted Trunk, Big Fat Body havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twisted Trunk, Big Fat Body ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Twisted Trunk, Big Fat Body herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twisted Trunk, Big Fat Body er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twisted Trunk, Big Fat Body stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar