Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Twisted Trunk, Big Fat Body

Twisted Trunk, Big Fat Body

15/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Twisted Trunk, Big Fat Body på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Terrorister har anbragt en bombe i en legetøjsudgave af den indiske gud Ganesha, som et barn får fat i. Legetøjet ender med at komme rundt i hele Mumbai.


Se Twisted Trunk, Big Fat Body på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Twisted Trunk, Big Fat Body havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twisted Trunk, Big Fat Body ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Twisted Trunk, Big Fat Body herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twisted Trunk, Big Fat Body er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twisted Trunk, Big Fat Body stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar