Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Twister

15/12/2013 | Flixfilm

Se Twister på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Jan de Bont
Skuespillere: Helen Hunt, Bill Paxton, Cary Elwes, Jami Gertz
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da en excentrisk rigmands dysfunktionelle familie er tvunget til at blive sammen under en orkan, viser familiens herregård sig hurtigt at være for lille.


Se Twister på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwister havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Twister ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Twister herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Twister er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twister stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar