Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Twitches

01/01/2015 | Flixfilm

Twitches på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Stuart Gillard
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Tamera Mowry-Housley, Kristen Wilson
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Camryn og Alex mødes for første gang til deres fødselsdag og opdager, at de begge er hekse med magiske kræfter, der hurtigt kan blive nyttige.

Twitches havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Twitches på YouTube.Se Twitches på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Twitches ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Twitches stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Twitches, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Twitches er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar