Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Brothers

Two Brothers

01/07/2020 | Flixfilm

Se Two Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Jean-Jacques Annaud
Skuespillere: Guy Pearce, Jean-Claude Dreyfus, Freddie Highmore, Oanh Nguyen
Spilletid: 109 min
Land: France, UK
Sprog: English, Thai, French
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: To tigerunger skilles ad. Den ene sælges til et cirkus. Den anden bliver en ensom drengs elskede kæledyr – indtil den sælges til en grusom skæbne.


Se Two Brothers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Two Brothers (Tigerbrødre) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Two Brothers (Tigerbrødre) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Two Brothers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Two Brothers (Tigerbrødre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar