Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Creatures Big and Small

All Creatures Big and Small

08/08/2018 | Flixfilm

Se All Creatures Big and Small på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Toby Genkel, Sean McCormack(co-director)
Skuespillere: Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn, Ava Connolly
Spilletid: 87 min
Land: Germany, Belgium, Luxembourg, Ireland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da to klodsede dyr sniger sig om bord på Noahs Ark, begynder et rystende eventyr om overlevelse og jagten på at finde ud af, hvor de hører hjemme.

All Creatures Big and Small (Ups! Hvor er arken?) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Creatures Big and Small på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Creatures Big and Small (Ups! Hvor er arken?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Creatures Big and Small stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Creatures Big and Small, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Creatures Big and Small (Ups! Hvor er arken?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar