Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Creatures Big and Small

All Creatures Big and Small

08/08/2018 | Ingen kommentarer

Se All Creatures Big and Small på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Toby Genkel, Sean McCormack(co-director)
Skuespillere: Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn, Ava Connolly
Spilletid: 87 min
Land: Germany, Belgium, Luxembourg, Ireland, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.8

Resumé: Da to klodsede dyr sniger sig om bord på Noahs Ark, begynder et rystende eventyr om overlevelse og jagten på at finde ud af, hvor de hører hjemme.


Se All Creatures Big and Small på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Creatures Big and Small (Ups! Hvor er arken?) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Creatures Big and Small (Ups! Hvor er arken?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Creatures Big and Small herunder:Fra premieredatoen (8. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til All Creatures Big and Small (Ups! Hvor er arken?) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at All Creatures Big and Small stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore