Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Catalonias

Two Catalonias

28/09/2018 | Flixfilm

Se Two Catalonias på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, History, News
Instruktør: Álvaro Longoria, Gerardo Olivares
Skuespillere: Luis María Anson, Inés Arrimadas, Elsa Artadi, Antoni Bassas
Spilletid: 116 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Catalan, English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Lovgivere og aktivister med modstridende ideologier diskuterer den komplekse catalanske politik og uafhængighedskampen mod Spanien.

Two Catalonias havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Two Catalonias på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Two Catalonias ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Catalonias stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Two Catalonias, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Two Catalonias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar