Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Catalonias

Two Catalonias

28/09/2018 | Flixfilm

Se Two Catalonias på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, History, News
Instruktør: Álvaro Longoria, Gerardo Olivares
Skuespillere: Luis María Ansón, Inés Arrimadas, Elsa Artadi, Antoni Bassas
Spilletid: 116 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Lovgivere og aktivister med modstridende ideologier diskuterer den komplekse catalanske politik og uafhængighedskampen mod Spanien.


Se Two Catalonias på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwo Catalonias havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Two Catalonias ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Two Catalonias herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Two Catalonias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Catalonias stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar