Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Two Cops

27/09/2019 | Flixfilm

Se Two Cops på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy
Instruktør: Woo-Suk Kang
Skuespillere: Sung-Ki Ahn, Yun-jeong Hong, Su-Won Ji, Seong-jin Kang
Spilletid: 110 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en svindlers sjæl på uforklarlig vis bliver transplanteret ind i kroppen på en kriminalbetjent, resulterer det i et mærkværdigt partnerskab.


Se Two Cops på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwo Cops (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Two Cops (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Two Cops herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Two Cops er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Cops (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar