Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Distant Strangers

Two Distant Strangers

09/04/2021 | Flixfilm

Se Two Distant Strangers på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Short, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Travon Free, Martin Desmond Roe
Skuespillere: Joey Bada$$, Andrew Howard, Zaria, Mona Sishodia
Spilletid: 32 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne Oscar-nominerede kortfilm sidder en mand, som prøver at komme hjem til sin hund, fast i en tidssløjfe, der får ham til at genopleve et sammenstød med en betjent.

Two Distant Strangers havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Two Distant Strangers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Two Distant Strangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Distant Strangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Two Distant Strangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Two Distant Strangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar