Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Lovers

Two Lovers

15/11/2016 | Flixfilm

Se Two Lovers på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: James Gray
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Anne Joyce, Elliot Villar, Craig Walker
Spilletid: 110 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En ung mand med problemer jonglerer med sin selvdestruktive nabos følelser og sin fars forretningspartners fornuftige datter.


Se Two Lovers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwo Lovers havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Two Lovers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Two Lovers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Two Lovers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Lovers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar