Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Lovers

Two Lovers

15/11/2016 | Flixfilm

Two Lovers på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktion: James Gray
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw
Spilletid: 110 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En ung mand med problemer jonglerer med sin selvdestruktive nabos følelser og sin fars forretningspartners fornuftige datter.

Two Lovers havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Two Lovers på YouTube.Se Two Lovers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Two Lovers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Lovers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Two Lovers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Two Lovers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar