Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Night Stand

Two Night Stand

01/11/2017 | Flixfilm

Se Two Night Stand på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Max Nichols
Skuespillere: Analeigh Tipton, Miles Teller, Jessica Szohr, Kid Cudi
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter et uovervejet engangsknald bliver et par fanget i en meget lille lejlighed, da en kæmpe snestorm rammer byen.


Se Two Night Stand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwo Night Stand havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Two Night Stand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Two Night Stand herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Two Night Stand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Night Stand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar