Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two Thumbs Up

Two Thumbs Up

27/09/2019 | Flixfilm

Se Two Thumbs Up på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Ho Leung Lau
Skuespillere: Francis Ng, Simon Yam, Leo Ku, Patrick Tam
Spilletid: 103 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En småkriminel mand og hans excentriske venner planlægger at røve en pengesmuglende lastbil – hvis altså de professionelle kriminelle ikke kommer først.


Se Two Thumbs Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTwo Thumbs Up havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Two Thumbs Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Two Thumbs Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Two Thumbs Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two Thumbs Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar