Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Two-Way Stretch

Two-Way Stretch

04/11/2021 | Flixfilm

Two-Way Stretch på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Robert Day
Skuespillere: Peter Sellers, David Lodge, Bernard Cribbins
Spilletid: 78 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Et kriminelt geni og hans cellekammerater planlægger at bryde ud af fængslet, stjæle en maharajahs juveler og snige sig tilbage til cellen, lige inden de skal løslades.Se Two-Way Stretch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Two-Way Stretch havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Two-Way Stretch på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Two-Way Stretch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Two-Way Stretch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Two-Way Stretch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Two-Way Stretch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar