Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyler Perry’s Good Deeds

Tyler Perry’s Good Deeds

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Tyler Perry’s Good Deeds på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Resumé: En rig forretningsmand står i et dilemma mellem sin pengekrævende forlovede og en enlig mor, der har brug for hans hjælp for at få styr på sit liv.


Se Tyler Perry’s Good Deeds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tyler Perry’s Good Deeds havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Good Deeds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Good Deeds herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyler Perry’s Good Deeds er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyler Perry’s Good Deeds stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar