Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection

Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Resumé: Efter en sag om investeringssvindel på Wall Street skal George Needleman og hans familie i vidnebeskyttelse. Madeas hjem bliver – en slags – fristed for dem.


Se Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar