Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 3.3

Resumé: Efter en sag om investeringssvindel på Wall Street skal George Needleman og hans familie i vidnebeskyttelse. Madeas hjem bliver – en slags – fristed for dem.


Se Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection herunder:Fra premieredatoen (15. december, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar