Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Resumé: Den årlige ferie i Caribien bliver til en uge med afsløringer for fire par, der virkelig får lukket op for deres parforhold.


Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar