Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Resumé: Den årlige ferie i Caribien bliver til en uge med afsløringer for fire par, der virkelig får lukket op for deres parforhold.


Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar