Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

15/12/2013 | Flixfilm

Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: Den årlige ferie i Caribien bliver til en uge med afsløringer for fire par, der virkelig får lukket op for deres parforhold.


Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTyler Perry’s Why Did I Get Married Too? havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar