Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too?

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2009–
Genre: Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tyler Perry, Tre Williamson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 3.3

Resumé: Den årlige ferie i Caribien bliver til en uge med afsløringer for fire par, der virkelig får lukket op for deres parforhold.


Se Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? herunder:Fra premieredatoen (15. december, 2013) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Tyler Perry’s Why Did I Get Married Too? stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar