Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Typewriter

Typewriter

19/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Typewriter på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mikhail Gandhi, Sara Gesawat, Palomi Ghosh, Palash Kamble
Spilletid: 48 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.


Se Typewriter på Netflix

Anmeldelse: Typewriter

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Typewriter (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Typewriter (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Typewriter herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Typewriter er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Typewriter (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar