Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Typewriter

Typewriter

19/07/2019 | Flixfilm

Se Typewriter på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aarnaa Sharma, Palomi Ghosh, Mikhail Gandhi, Palash Kamble
Spilletid: 48 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.


Se Typewriter på Netflix

Anmeldelse: Typewriter

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTypewriter (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Typewriter (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Typewriter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Typewriter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Typewriter (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar