Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Typewriter

Typewriter

19/07/2019 | Flixfilm

Typewriter på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aarnaa Sharma, Palomi Ghosh, Mikhail Gandhi
Spilletid: 48 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.

Typewriter (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Typewriter på YouTube.Se Typewriter på NetflixAnmeldelse: Typewriter

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Typewriter (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Typewriter (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Typewriter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Typewriter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar