Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyrannosaur

Tyrannosaur

01/01/2014 | Flixfilm

Se Tyrannosaur på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Paddy Considine
Skuespillere: Peter Mullan, Archie Lal, Jag Sanghera, Mike Fearnley
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Joseph plages af et voldeligt og selvdestruktivt raseri. Han får en ny chance i form af Hannah, en selvopofrende kvinde der sidder fast i et destruktivt forhold.


Se Tyrannosaur på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTyrannosaur havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyrannosaur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyrannosaur herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyrannosaur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyrannosaur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar