Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tyrant

07/07/2017 | Flixfilm

Se Tyrant på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Moran Atias, Noah Silver
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Efter at have levet et stille liv i USA vender en mellemøstlig diktatorsøn hjem, og kastes ind i familiens forskellige tiltag for at beholde magten.


Se Tyrant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTyrant (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyrant (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyrant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyrant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyrant (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Tyrant

  1. Henriette peters - kl. 09:25, 04-08-2017:

    Elsker den serie, fantastiske skuespillere og så meget spænding. Håber bare Netflix viser alle sæsoner af tyrant..

  2. Karina - kl. 14:20, 07-03-2018:

    Hvornår kommer sæson 4?

    Skriv kommentar