Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tysk Netflix-serie er et hit over hele verden

Tysk Netflix-serie er et hit over hele verden

09/03/2018 | Flixfilm

Sidste år havde Netflix premiere på den tyske spændingsserie ‘Dark’ og selvom man kunne forestille sig, at en tysksproget serie vil have det svært på det internationale marked, er det ingenlunde tilfældet.

Det fortalte Greg Peters, Chief Product Officer, til det amerikanske magasin Variety ved at presseevent i Los Angeles tidligere på ugen.

Over 90 procent af visningerne er nemlig sket uden for Tysklands grænser og det er samtidig blevet en af de mest sete serie på streamingtjenesten, der ikke er på engelsk.

Resultatet er helt sikkert noget, som indbyder til high-fives hos Netflix, da streamingtjenesten netop laver lokalt indhold for at få en forankring i de enkelte lande, men samtidig med fokus på at egenproduktionerne også skal være et hit over hele verden. Det må siges, at være tilfældet her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Successen har betydet, at ‘Dark’ er blevet fornyet med en sæson 2, som forventes at få premiere på Netflix i efteråret/vinter 2018.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2022)

Serien ‘Dark’ tager sit udgangspunkt i en tysk by hvor forsvindingen af to unge sætter gang i mystikken og afslører dobbeltlivet hos fire familier. I løbet af de 10 episoder tager historien en overnaturlig drejning, som har relation til selvsamme by i 1986.

Senere på året har Netflix premiere på deres første dansksproget serie; ‘The Rain‘ og her er målet naturligvis også at serien ikke kun skal være et hit i Danmark, men over hele verden og blandt alle streamingtjenestens medlemmer.

Find ‘Dark‘ på Netflix Danmark.1 kommentar til Tysk Netflix-serie er et hit over hele verden

  1. Hans Torm - kl. 17:33, 10-03-2018:

    Det glæder mig at jeg langt fra er den eneste der fandt serien et frisk og interessant pust.

    Glæder mig helt vildt til sæson 2. Bare de nu ikke taber bolden…

Skriv kommentar