Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Tysk Netflix-serie går ‘Stranger Things’ i bedene

Tysk Netflix-serie går ‘Stranger Things’ i bedene

02/03/2017 | Flixfilm

Til vinter 2017 har Netflix premiere på deres første originale serie på tysk. Serien hedder ‘Dark’ og byder på gys, gru og mystik, der vækker minder fra ‘Stranger Things’.

Streamingtjenesten har netop frigivet først klip fra serien, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Dark’ forsvinder to unge børn under mystiske omstændigheder fra en tysk by, hvilket fører til at dobbeltliv og brudet forhold hos fire uafhængige familier afsløres.

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman, Mark Waschke m.fl medvirker i serien, som er lavet af Helmer Baran bo Odar og Jantje Friese, som tidligere har samarbejdet på ‘Who Am I – No System is Safe’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix offentliggjorde planerne for deres tyske serie i oktober 2016, og i forbindelse med annonceringen udtalte Erik Barmack, Vice President International Originals hos Netflix;

LÆS OGSÅ   Netflix inviterer til fan-fest og DU kan komme med!

– “Bo og Jantje har altid været fantastiske til at lave unikke og fængende thrillers, og de har gjort det endnu en gang med ‘Dark’. Vi glæder os til at se Bo og Jantje vision bragt til live i vores første originale Netflix-serie på tysk.”

‘Dark’ er på 10 episoder og får premiere på Netflix Danmark til vinter 2017.    Skriv kommentar