Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyson: The Movie

Tyson: The Movie

29/03/2018 | Flixfilm

Se Tyson: The Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I en alder af 13 år er Mike Tyson blevet anholdt 38 gange og har ikke udsigt til noget som helst godt, indtil han bliver opdaget i en lille, lurvet boksering.


Se Tyson: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTyson: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tyson: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tyson: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tyson: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyson: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar