Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tyvenes jul – Troldmandens datter

Tyvenes jul – Troldmandens datter

19/12/2019 | Flixfilm

Tyvenes jul – Troldmandens datter på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Charlie føler sig glemt af sin nye familie og deres nyfødte, men tager på en rejsemesse, hvor hun møder en mystisk troldmand med sære hemmeligheder.

Tyvenes jul – Troldmandens datter havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tyvenes jul – Troldmandens datter på YouTube.Se Tyvenes jul – Troldmandens datter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tyvenes jul – Troldmandens datter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tyvenes jul – Troldmandens datter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tyvenes jul – Troldmandens datter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tyvenes jul – Troldmandens datter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar