Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

U-571

01/01/2021 | Flixfilm

Se U-571 på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, War
Instruktør: Jonathan Mostow
Skuespillere: Matthew McConaughey, Bill Paxton, Harvey Keitel, Jon Bon Jovi
Spilletid: 116 min
Land: France, USA, Italy
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Året er 1942, og nazisterne er ved at vinde krigen på havet takket være Enigma-kodemaskinen, der gør det umuligt at bryde det tyske krypteringssystem.

U-571 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se U-571 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om U-571 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at U-571 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame U-571, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til U-571 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar