Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

U Turn

15/10/2016 | Flixfilm

Se U Turn på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Oliver Stone
Skuespillere: Sean Penn, Billy Bob Thornton, Abraham Benrubi, Richard Rutowski
Spilletid: 125 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En journalist går på jagt efter sandheden bag et mærkeligt mord, da hun støder på en ung betjent og bliver efterforskningens hovedmistænkte.


Se U Turn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


U Turn havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om U Turn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til U Turn:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til U Turn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at U Turn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar