Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ud at køre med de skøre

Ud at køre med de skøre

23/01/2014 | Flixfilm

Se Ud at køre med de skøre på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Der er fuld fart og skæg og ballade, når en farverig samling racerkørere gør alt for komme hurtigst på tværs af USA.


Se Ud at køre med de skøre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUd at køre med de skøre havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ud at køre med de skøre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ud at køre med de skøre herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ud at køre med de skøre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ud at køre med de skøre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar