Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ud at køre med de skøre

Ud at køre med de skøre

23/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Ud at køre med de skøre på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Der er fuld fart og skæg og ballade, når en farverig samling racerkørere gør alt for komme hurtigst på tværs af USA.


Se Ud at køre med de skøre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ud at køre med de skøre havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ud at køre med de skøre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ud at køre med de skøre herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ud at køre med de skøre er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ud at køre med de skøre stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar