Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Udlandet elsker ‘The Rain’

Udlandet elsker ‘The Rain’

10/05/2018 | Flixfilm

Den danske Netflix-serie ‘The Rain’, som havde premiere på streamingtjenesten den 4. maj, fik generelt en blandet modtagelse af de danske medier.

For mens at Flixfilms egen anmelder var overordentlig imponeret over første sæson, så var Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet noget mere lunkne i deres modtagelse.

Politiken kvitterede med 4 hjerter, mens Ekstra Bladet kaldte den “skuffende”.

Kigger man udenfor egen andedam og ser på hvorledes de udenlandske medier har anmeldte den første danske Netflix-serie er billedet et noget andet.

På det amerikanske site Rotten Tomatoes, som samler anmeldelser fra en lang række medier, har ‘The Rain’ fået en samlet positiv score på hele 87%. Kun 3 anmeldelser ud af i alt 23 har været decideret dårlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til sammenligning har Netflix-serierne ‘Lost in Space’, ‘Ozark’, ‘Altered Carbon’ og ‘Dark’ alle fået en lavere score end ‘The Rain’.

Fra anmeldelserne lyder det blandt andet, at ‘The Rain’ byder på en solid, dog ikke original, historie, som formår at inkludere flere forskellige genre. De tre unge hovedrollers præstationer beskrives også som værende “ekseptionelle”.

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 13 – 2024)

Der er dog ingen tvivl om, at ‘The Rain’ er en serie som deler vandene. Læser man kommentarerne på Flixfilm fra danske Netflix-medlemmer, kan man se at folk både elsker og hader serien. Udmeldingerne spænder fra “bedste danske serie” til “tåkrummende pinlig”.

Hvorvidt der kommer endnu en sæson af ‘The Rain’ er endnu ikke blevet besluttet, men Netflix kommer oftest med en udmelding få uger efter premieren, så vi skulle meget gerne snart blive klogere på om ‘The Rain’ har været en verdensomspændende succes for Netflix.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark.
2 kommentarer til Udlandet elsker ‘The Rain’

  1. Morten - kl. 13:14, 13-05-2018:

    At kårer serien som en udenlandsk succes på 26 rotten tomato anmeldelser er måske at strække den lidt. Mange har måske helt valgt at serien fra grunden traileren ringe kvalitet, så der mangler dermed en del negative anmeldelser i regnestykket.

  2. Brian - kl. 16:03, 22-05-2018:

    Ja, det viser at serien blevet slammet i pressen i udlandet – og med god grund.

    Jeg forventet en god serie – men slukkede for det efter kun 10 minutter.

    Det må være en fint serie til unge, men ikke noget for mig. Jeg forventer ikke en anden sæson.

Skriv kommentar