Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Udødelige Pompeji

Udødelige Pompeji

16/08/2021 | Flixfilm

Udødelige Pompeji på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I år 79 e.Kr. gik Vesuv i udbrud og dræbte 2.000 mennesker. Denne dokumentar ser nærmere på følgerne, mens eksperter forsker i det antikke Roms krisehåndtering.

Udødelige Pompeji havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Udødelige Pompeji på YouTube.Se Udødelige Pompeji på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Udødelige Pompeji ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Udødelige Pompeji stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Udødelige Pompeji, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Udødelige Pompeji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar