Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Udskældt sci-fi-serie får en ekstra chance

Udskældt sci-fi-serie får en ekstra chance

30/10/2019 | Flixfilm

another life sæson 2 netflix danmarkScience fiction-serien ‘Another Life’ med Katee Sackhoff (‘Battlestar Galactice’) i hovedrollen er blevet fornyet med 10 nye episoder.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Annonceringen om en kommende sæson 2 kommer lidt over tre måneder efter at første sæson havde premiere på Netflix Danmark.

Det kommer som en større overraskelse, at ‘Another Life’ er blevet forlænget og man kan betegne det som en ekstra chance, da første sæson blev sablet ned af diverse kritikere og Netflix-medlemmer.

Serien er blevet kritiseret for sit dårlige plot, replikker og skuespillere, hvilket har givet en ualmindelig lav bedømmelse på filmsitet Rotten Tomatoes. Første sæson har en karakter på blot 6%.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de kritiske kommentarer finder man; “‘Another Life’ føles som en parodi” (La Nación) – “Du bliver kvalt af dumhed” (Pajiba) – “Den gør rumrejser utrolig kedelig” (IGN Movies) – “Det er svært at kalde et sci-fi-show latterligt, men ‘Another Life’ er netop det” (Decider).

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En del af dig'

I ‘Another Life’ er astronauten Niko Breckridge (Katee Sackhoff) og hendes besætning på en rejse gennem rummet med det formål at finde flere informationer om en fremmed (alien) genstand. Mens hende og hendes unge besætning nærmer sig sandheden, oplever de uventet modstand på en mission, som givetvis kan vise sig at blive en enkeltrejse – uden mulighed for returnering til jorden.

Det oplyses ikke hvornår ‘Another Life’ sæson 2 får premiere, men optagelserne begynder i 2020.
Skriv kommentar