Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Udta Punjab

Udta Punjab

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Udta Punjab på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Abhishek Chaubey
Skuespillere: Shahid Kapoor, Alia Bhatt, Kareena Kapoor, Diljit Dosanjh
Spilletid: 148 min
Land: India
Sprog: Hindi, Punjabi
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Stofmisbrug og den mørkere side af Punjab kommer op til overfladen i disse intense, sammenflettede fortællinger om en betjent, en læge, en daglejer og en rockstjerne.


Se Udta Punjab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Udta Punjab havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Udta Punjab ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Udta Punjab herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Udta Punjab er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Udta Punjab stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar