Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Udta Punjab

Udta Punjab

01/01/2017 | Flixfilm

Se Udta Punjab på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Abhishek Chaubey
Skuespillere: Shahid Kapoor, Alia Bhatt, Kareena Kapoor, Diljit Dosanjh
Spilletid: 148 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Stofmisbrug og den mørkere side af Punjab kommer op til overfladen i disse intense, sammenflettede fortællinger om en betjent, en læge, en daglejer og en rockstjerne.


Se Udta Punjab på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUdta Punjab havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Udta Punjab ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Udta Punjab herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Udta Punjab er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Udta Punjab stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar