Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Udvalget på Netflix er større end nogensinde

Udvalget på Netflix er større end nogensinde

18/01/2018 | Flixfilm

Forleden kunne Flixfilm oplyse, at der i løbet af 2017 blev tilføjet intet mindre end 1618 nye film og serier til streamingtjenesten Netflix‘ danske udvalg.

Med årets mange nye film- og serie-tilføjelser er det totale antal titler på Netflix Danmark nu over 3000, hvilket betyder at streamingtjenestens udvalg af underholdning er større end nogensinde siden Netflix blev lanceret i Danmark for fem år siden.

Streamingtjenesten indtrådte i Danmark med et udvalg på under 2000 titler, men dette steg hurtigt til lidt over 2000 film og serier. Et antal, som har ligget stabilt de seneste år, men med Netflix’ investering i egenproduktioner, som i år ventes at koste streamingtjenesten mere end 50 milliarder kroner, er der blevet sat skub på udvalget.

Det er dog usikkert om antallet af film og serier vil stige yderligere, eftersom det vurderes, at Netflix vil miste eller aktivt fravælger rettigheder til eksterne produktioner, for at satse udelukkende på eget og eksklusivt indhold. Samtidig er konkurrerende produktionsselskaber, heriblandt Disney, begyndt at satse på egne streamingtjenester og derfor er flere af dem begyndt at trække deres film ud af Netflix’ katalog.

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier arbejder på morderisk Netflix-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens vi i Danmark øjensynligt har fået et større katalog grundet Netflix’ satsning på egenproduktioner, så er USA den store taber, hvor antallet af film og serier faldet med 40% over de seneste fire år.

Samtidig har Netflix et erklæret mål om at have samme udvalg af film og serier i hele verden og der kun vil købe rettigheder til titler, der giver eksklusivitet over hele verden. Dette er blandt andet også årsagen til, at der bliver tilføjet væsentlige flere internationale film fra f.eks. Indien eller Japan til den danske Netflix end tidligere.1 kommentar til Udvalget på Netflix er større end nogensinde

  1. Anonym - kl. 09:38, 13-02-2018:

    Hej.
    Ville lige høre om sæson 2,3 og 4 af lab rats kommer på Netflix og lab rats bionic Island og lab rats elite force.
    Mvh. Fra lab rats største fan❤❤❤❤❤

Skriv kommentar