Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Udvekslingen

Udvekslingen

05/08/2022 | Flixfilm

Udvekslingen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En politidirektør efterforsker mafiarelaterede mord, mens hans kone bliver mere og mere fortvivlet over ikke at have børn.

Udvekslingen havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Udvekslingen på YouTube.Se Udvekslingen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Udvekslingen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Udvekslingen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Udvekslingen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Udvekslingen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar