Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » UFO Sweden

UFO Sweden

10/04/2023 | Flixfilm

UFO Sweden på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Victor Danell
Skuespillere: Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Eva Melander
Spilletid: 115 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En teenager, der vil finde sin forsvundne far, beder byens lokale rumvæsenentusiaster om hjælp, hvilket fører til en jagt efter overnaturlige fænomener.Se UFO Sweden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

UFO Sweden havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til UFO Sweden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om UFO Sweden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at UFO Sweden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame UFO Sweden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til UFO Sweden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar