Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

UFO

23/02/2022 | Flixfilm

UFO på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Onur Bilgetay
Skuespillere: Ipek Filiz Yazici, Mert Ramazan Demir, Ferit Aktug
Spilletid: 109 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da den håbefulde musiker og studerende Deniz forelsker sig i en rå motorcykelkører, står tragiske begivenheder og familien i vejen for deres kærlighed.Se UFO på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

UFO havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til UFO på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om UFO ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at UFO stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame UFO, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til UFO er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar