Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ugly Delicious

Ugly Delicious

06/03/2020 | Flixfilm

Se Ugly Delicious på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Chang, Peter Meehan
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Kun smag, ingen BS. Mesterkokken David Chang bringer nogle venner med på en lækker, tværkulturel jagt efter verdens mest tilfredsstillende lækkerier.


Se Ugly Delicious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUgly Delicious (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ugly Delicious (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ugly Delicious herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ugly Delicious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ugly Delicious (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ugly Delicious

  1. Uffe Rasmussen - kl. 10:29, 06-03-2020:

    Undskyld min grænseløse uvidenhed, men hvad betyder “BS” i denne kontekst?

    På forhånd tusind tak for en forklaring, og god weekend til alle

    Skriv kommentar